Милош Земан доволен от победата на Тръмп

  • 09 ноември 2016 18:54

  • 4831
  • 2
Милош Земан доволен от победата на Тръмп
© gettyimages (архив)

Чешкият президент Милош Земан изрази днес силно задоволство от победата на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на президентските избори в Съединените щати, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

"Бих искал сърдечно да поздравя Доналд Тръмп. Аз, като един от малцината европейски политици, обявих публично подкрепата си за този кандидат, защото съм съгласен с мнението му за миграцията, както и за борбата с ислямския тероризъм", каза Земан на пресконференция в Пражкия замък.

"Ценя публичното поведение на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, той говори ясно, понякога грубо, но разбираемо и избягва това, което някои наричат политическа коректност", заяви чешкият президент. Той посочи, че изборите са показали устойчивостта на американските избиратели срещу медийните манипулации. Земан каза, че е изпратил поздравително послание до Тръмп и го е поканил да посети Чехия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4831 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.11 | 15:19

2
Умните хора се радват за Трамп ! Педерасите плачат и се сополивят !
moni

2016.11.11 | 15:19

1
Хората го харесват а политиците не. Явно че между хората и политиците има пропаст.

Добави коментар

Водещи новини