Ексклузивни кадри от залавянето на терориста в Германия (видео)

  • 10 октомври 2016 13:17

  • 25281
  • 2
Ексклузивни кадри от залавянето на терориста в Германия (видео)
© Facebook

Читателка на Новини.бг, която живее в германския град Кемниц, ни предостави ексклузивни кадри от залавянето на 22-годишния сириец Джабер Албакр, в чието жилище бяха открити експлозиви.

Ана Алексиева живее в град Кемниц със своето семейство. Тя ни пише, че е станала очевидка на ареста на един от задържаните сирийци. "За първи път в живота ми се почувствах в опасност. Страшните филми за ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ станаха реалност! Хич не се гордея от видяното от мен. Аз съм само на 20 г. и от днес нататък аз и семейството ми ще живеем в страх. Искам отново да по чувствам сигурност в моя втори дом (Германия)", завършва тя.

Властите разполагат с информация, че Албакр е бил в контакт с "Ислямска държава". Той е заподозрян, че е планирал нападение срещу германско летище.

Албакр успя да се измъкне от полицията, която тъкмо се готвеше да нахлуе в жилищната сграда. Полицията стреля предупредително, но не успя да го спре. Възможно е намерените в жилището му експлозиви да са използвани при атентатите в Париж на 13 ноември и в Брюксел на 22 март.
 


Последвайте канала на

Мая Йорданова
25281 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123,300 д

2016.10.21 | 23:23

2
да пита меркел защо вече не е спокойна
без значение

2016.10.10 | 16:16

1
"Ана Алексиева живее в град Кемниц със моето семейство" Неграмотни драскачи .Поне прочетете това , което пишете.

Добави коментар

Водещи новини