Камерън: Все още сме в добри отношения със Саркози

  • 12 декември 2011 21:32

  • 815
  • 0
Камерън: Все още сме в добри отношения със Саркози
©

Британският премиер Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. заяви, че все още е в "изключително добри отношения" с френския президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в въпреки различията на срещата на ЕС миналата седмица.

Отношенията между двамата лидери са под наблюдение, след като снимки показаха как Саркози се отнася студено към предложение за ръкостискане на Камерън в Брюксел в петък, предаде "Фокус". По-рано Камерън наложи вето на внасяне на промени в Лисабонския договор, имащи за цел спасяване на еврото.

Камерън беше попитан в британския парламент днес дали ще подкрепи съперника на Саркози на предстоящите избори във Франция.

"Не искам да се въвличам във френската предизборна кампания, тъй като въпреки сведенията за обратното, все още съм в изключително добри отношения с моя приятел Саркози", заяви Камерън.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
815 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини