Стрелба в Швеция, има ранени

  • 26 септември 2016 20:24

  • 12217
  • 2
Стрелба в Швеция, има ранени
©

Четирима души бяха ранени при престрелка в шведския град Малмьо, съобщи в. “Индипендънт”.

Свидетелските показания обаче са разнопосочни. Според някои 3-ма маскирани на скутери са открили огън срещу автомобил, а после избягали. Един свидетел твърдял, че изстрелите произвел мъж в кола “Ауди”.

От полицията разследват вероятността за предумишлено убийство. Два часа по-късно се чула силна експлозия в квартал “Хеленехолм”, причинена от фойерверки. Не е ясно дали двата инцидента са свързани. В Малмьо престрелки между мигрантски банди са чести, а шведското население там е малцинство.

Пред сградата на училище в шведския град Готхенбург пък било открито подозрително устройство. Инцидентите в Швеция разпалиха страха, че страната е под атака.


 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
12217 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.27 | 12:49

2
Така е, като не се връща и се приема всеки, дошъл в Швеция. Това е страната с най-много мигранти на глава от населението - при 6 милиона шведи, над 3 милиона са чужденците и така населението е над 9 милиона. Това е единствената страна в света, където веднага ти дават 16 цифров номер и с него получаваш право за работа и живот там. А след 5 години автоматично ти се дава шведски паспорт и гражданство. НЯМА друга, ТАКАВА СТРАНА и мигрантите го знаят!

2016.09.27 | 11:13

1
Мюмюни пак сеят смйрт.

Добави коментар

Водещи новини