Най-младият изнасилвач в Англия е на 11 години

  • 26 август 2016 07:31

  • 25628
  • 2
Най-младият изнасилвач в Англия е на 11 години
©

Момче на 12 години е най-младият сексуален престъпник във Великобритания, след като призна, че е изнасилил два пъти по-малката си сестричка, когато е бил едва на 11, пише metro.co.uк, цитиран от "Блиц".

Момчето извършило посегателствата над 9-годишното момиче в дома им в Плимут, стана ясно в съда. Сега 12-годишният изнасилвач, чиято самоличност не се посочва, признал да два отделни случая. Те били на 26-ти февруари и 8 март тази година, а при единия от случаите еякулирал.

Отгоре на всичко снимал сестра си с телефона. Съдия Даян Бейкър му каза: "Знам много за това, което се е случвало в твоя живот и живота на майка ти в миналото и трудностите, през които сте минали и сега въпросът е как искаш да продължиш с живота си. Това, което си направил на сестра си е ужасно. Тя е била само на девет години - не е разбирала какво правите, а ти си я наранил толкова сериозно, че травмата навярно ще й остане за цял живот. Ако беше по-възрастен, щеше да лежиш в затвора, и то дълго. Но ти си бил само на 11 години."

Най-младият изнасилвач беше осъден на 12-месеца мярка за неотклонение тип подписка, през което време трябва да се среща с експерти, които да му помогнат да преодолее сексуалното си поведение. Ще бъде поставен и в регистъра на сексуалните прпестъпници за две години.

Той е бил подкрепен в съда от майка си. Най-младият осъден изнасилвач досега беше момче от Болтън, което нападна две момичета, месеци, преди да навърши 12 през 2012 г.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
25628 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
началник

2017.03.16 | 20:00

2
И тоя е от рязаните на които пишките им стават от 8-годишни.
БАЙ ШИЛЕ

2017.03.16 | 20:00

1
От малки го раздават Ибачи

Добави коментар

Водещи новини