Жертвоприношение в двора на ЦЕРН (видео)

  • 18 август 2016 17:13

  • 5052
  • 1
Жертвоприношение в двора на ЦЕРН (видео)
©

В последните дни видео на сатанинско човешко жертвоприношение, извършено на на територията на Европейския център за ядрени изследвания (ЦЕРН), обикаля мрежата и събира хиляди гледания. Във видеото се вижда как няколко човека с черни плащове и качулки, които извършват пародия на окултен ритуал, завършващ с "намушкването" на жена.

Клипът изглежда заснет от страничен наблюдател, който изпуска камерата при "фаталния" завършек. Публикувано в интернет на 11 август, то вече има около 90 000 посещения. Действието се развива пред статуята на богинята Шива в павирания вътрешен двор на Центъра.

Започнаха и поредица коментари дали това видео е истина, или лъжа.

Впоследствие се оказа, че става дума за пародия и неуместна шега, а от ЦЕРН излязоха с официално изявление, в което се казва:

"Това видео е заснето в двора ни, но без нашето позволение и знание. ЦЕРН не подкрепя този вид "шеги", които биха могли да поставят под въпрос естеството на научната ни работа".

Говорителката на ЦЕРН посочи пред АФП и, че е започнало вътрешно разследване на случая.

Освен че постави началото на теории за жертвоприношения, извършвани в изследователския център, това видео стана повод за притеснения и за качеството на охраната на ЦЕРН.

"ЦЕРН приема милиони посетители от целия свят. Понякога обаче хуморът им преминава допустимите граници", коментира ситуацията говорителката на Европейския център за ядрени изследвания.

Последвайте канала на

Novini.bg
5052 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
едва ли

2016.08.19 | 12:59

1
е МАЙТАП. Това са еврейски жертвоприношения от векове.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини