Двойно убийство след любовна драма потресе Атина

  • 05 август 2016 12:04

  • 23842
  • 1
Двойно убийство след любовна драма потресе Атина
©

Мъж простреля бащата на любовницата си, а тя закла бившата му жена, майка на две непълнолетни момчета.

Тежко престъпление от страст разтърси атинското предградие Коропи. Жертвата е 35-годишна жена, майка на две непълнолетни момчета. Извършителят е 26-годишна жена, приятелката на бившия съпруг на жертвата. Двойката се разделила преди няколко години, като 41-годишният мъж е живеел с приятелката си. В резултат на това, безмилостна война избухва между двете жени, пише в. Български новини.

В сряда, 3 август, двете жени са имали среща, която се оказала и последна. Младата жена вади кухненски нож, който тя носила със себе си и намушкала 35-годишната майка многократно.

Двете млади момчета на убитата, на възраст между 11 и 13 години, не са били у дома по това време, и не са станали свидетели на убийството на майка си. Въпреки това, на съседите, които са добре запознати със семейството се втурват към автомобилната работилница на бившия съпруг и го информират за ужасяващо престъпление. Той отива в къщата, където намира окървавената си бивша съпруга. Закарва я скоростно до болницата, но там само констатират смъртта й.

Според разследващи враждата в двете семейства започнала преди години, когато по неизяснени и до днес обстоятелства, любовникът прострелял бащата на убийцата на жена му.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
23842 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.08.15 | 13:38

1
Трябва да ги убият всичките, за да се започне на чисто.

Добави коментар

Водещи новини