Ето я последната снимка на застреляната и заклана „нова звезда на британската политика”

  • 17 юни 2016 09:23

  • 14834
  • 2
Ето я последната снимка на застреляната и заклана „нова звезда на британската политика”
© Getty Images/Guliver

Кампанията за оставане на Великобритания в Европейския съюз беше прекратена след убийството на депутатката от Лейбъристката партия Джо Кокс. Мероприятията на двете страни – за оставане и за напускане на ЕС, няма да се провеждат и днес, съобщава „Ройтерс”.

Жестоко убитата в Бирстал, близо до Лийдс, 41-годишна Хелън Джоан Кокс е агитирала в полза на оставането на страната в Евросъюза. „Трагедията шокира всички, които участват в кампанията, особено онези в Йоркшър, които работеха с Джо Кокс. В светлината на тази ужасяваща новина ние прекъсваме кампанията днес и утре”, написа във Фейсбук директорът на кампанията „По-силни в Европа” Уил Стро.

В сряда, ден преди жестокото убийство, Кокс публикува в Туитър снимка, на която заедно със семейството си участва в мероприятие по Темза, свързано с излизането на Великобритания от ЕС (Брекзит).

Снимка: Туитър

Последвайте канала на

Росица Валентинова
14834 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
един каза ...

2016.06.19 | 09:33

2
тази тетка "от квотата" я отрепаха за да покажат какви лоши хора са "противниците на ЕС". Невероятно с кава лекота жертват собствен персонал за да постигнт целите си. НЕВЕРОЯТНО! ЕС е злото!!!
чичо доктор

2016.06.18 | 14:43

1
Слушай внимателно "един" - безплатен съвет! Пий си хапчетата редовно, спри да четеш съветски вестници преди обяд и никаква телевизия на гладно!

Добави коментар

Водещи новини