89-годишна жена наби крадец с бастуна си

  • 11 април 2016 12:51

  • 3107
  • 1
89-годишна жена наби крадец с бастуна си
©

Баба на 89 години принуди проникнал в дома й крадец да избяга, след като го набила с бастуна си, пише в. "Дейли експрес". Това се е случило във Великобритания .

Грейс Смит тъкмо се канела да седне пред телевизора, за да гледа любимото си предаване, когато чула, че някой влиза в дома й в Съри. Първоначално възрастната жена, която страда от диабет, помислила, че са съседи. Когато излязла на входната врата, пред нея се изпречил непознат мъж. Той изблъскал 89-годишната баба навътре и се хвърлил да тършува в чантата й, предава БТА.

Бабата обаче запазила присъствие на духа и започнала да налага крадеца с бастуна си. "Той можеше да ме удари и да приключи с мен, но в този момент не мислех за това. Започнах да го удрям и не спрях, докато не останах без сили. Целейки се в главата му, дори счупих осветителната си крушка. Единственото, за което мислех, беше че няма да му позволя да вземе нищо мое, въпреки че нямам кой знае какви ценности“, разказва г-жа Смит.

Преди да избяга, битият обирджия блъснал възрастната жена на дивана. Дъщерята на Грейс Смит, 64-годишната Сю Харгрийвс, се шегува, че майка е била по-притеснена за котките си, отколкото за самата себе си.

Местната полиция разследва инцидента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3107 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.11 | 20:19

1
явно крадецът е бил на нейната възраст...

Добави коментар

Водещи новини