Българин и пакистанец са замесени в убийството на малката Ани в Гърция

  • 29 март 2016 12:14

  • 4433
  • 0
Българин и пакистанец са замесени в убийството на малката Ани в Гърция
©

Новият свидетел по делото за жестокото убийство на малката Ани в Атина, хвърли още светлина по случая. Според думите му отношение към престъплението имат лица, които са влизали и излизали в дома на малката Ани, където детето намери ужасна смърт преди около година.

Назиф Ахмедов – Николай бе заловен и есктрадиран в Гърция. Според показанията на същия, той е признал, че е живял в жилището, но до него достъп са имали още двама души. 23-годишен българин и пакистанец, които са влизали и излизали, когато си искат и са прекарвали доста време там, тъй като са имали приятелски отношения с бащата на детето, съобщи "Български новини".

Николай, който се намира в затвора Коридалос, отрича обвиненията срещу него, заявявайки, че е решен да разкрие всичко, което знае. В следствие на новата информация ще бъде поискано да бъдат преразгледани резултатите от криминалистичните лаборатории, сред които има намерена кръв в перваза на жилището и до матрака на 4-годишната Ани, която съдържа генетичен материал на Ани и на неизвестно трето лице.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4433 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини