Шестима наши сводници са арестувани във Венеция

  • 21 ноември 2011 13:31

  • 1454
  • 0
Шестима наши сводници са арестувани във Венеция
©

Шестима българи бяха арестувани от полицията в Местре, сухоземното предградие на Венеция, в резултат на разобличаващи показания на две принудени да проституират български момичета, съобщи БТА.

Патрулиращи полицаи са се намесили при нападение над двете млади българки, които са били бити и ограбени през нощта. Техните показания са довели до разкриването на семейна организация за експлоатиране на проститутки. Арестувани са 39-годишният Данко Зафиров Митев, неговите синове Зафир Данков Зафиров на 20 години и Антон Данков Зафиров на 18 години, съжителстващата с по-големия син Донка Георгиева Петкова на 26 години, както и двама роднини на мъжете - Пламен Райчев Савов на 42 години и Зафир Асен Маринов (така е в оригинала) на 32 години.

Шестимата са без постоянно местожителство. Те са докарвали момичета от България и са ги принуждавали да проституират без необходимите предпазни средства. След това са ги заставяли да гълтат противозачатъчни таблетки. Клиентите плащали двойна цена за "обслужването" без предпазни средства. Разследването установило, че едно от момичетата е изпратено в България да абортира, след което е върнато "на работа" във Венеция.

Последвайте канала на

БТА
1454 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини