Педофил искал да си направи подземен град с дечица, които да изнасилва и убива

  • 10 март 2016 07:43

  • 2841
  • 3
Педофил искал да си направи подземен град с дечица, които да изнасилва и убива
©

Белгийският педофил Марк Дитру е планирал да „отвлече колкото се може повече деца”, които да заточи в „подземен град” в изоставена мина. Това твърди бивш адвокат на изверга.

Дитру бе осъден на доживотен затвор за отвличането, сексуалното експлоатиране и пленяването на шест момичета и убийството на четири от тях, в рамките на процес, който предизвика масови демонстрации в Белгия и доведе до реформи в съдебната система на страната. Жулиен Пиер, който е бил адвокат на Дитру от 1996 до 2003 година, каза това в интервю за белгийския седмичник Soir Mag. В интервюто той разкрива смразяващи връвта подробности за разговорите си с психопата.

Дитру, който днес е на 59 години, е казал на адвоката: „Знаеш ли, че никой така и не ме попита, защо избрах онази къща, онзи регион? Исках там да извърша масови отвличания на деца, за да създам, в една мина, нещо като подземен град, където доброто, хармонията и сигурността да възтържествуват”.

Дитру бе арестуван през август 1996 година. Два дни по-късно бяха намерени две изчезнали момичета, заключение в мазе в една от неговите къщи в Марсинел.

През следващите седмици бяха намерени и телата на техните 8-годишни приятелки, отвлечени през юни 1995 година. Децата са починали от глад в една от къщите на Дитру. След това полицията намира останките на още две жертви на педофила убиец, заровени в градината на друга собственост на Дитру.

Последвайте канала на

Novini.bg
2841 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.10 | 19:35

3
Не разбирам, защо няма смъртно наказание, убил токова народ... и сега ще го пазят и хранят толкова години, защо, за да избяга евентуално и пак да направи нещо....

2016.03.10 | 17:49

2
Нека се мъчи в пандиза, а на 59 няма да избяга далеко

2016.03.10 | 17:48

1
Готина Европа ! Педофили ,педерасти ,ку.рви и наркомани !Замязваме на мини Кравария !

Добави коментар

Водещи новини