Саркози заяви подкрепата си за новия италиански премиер

  • 16 ноември 2011 22:24

  • 650
  • 1
Саркози заяви подкрепата си за новия италиански премиер
©

Френският президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в увери новия италиански премиер Марио МонтиМарио Монти Марио Монти – италиански политик и икономист. Роден на 19 март 1943 г. във Варезе, северна в желанието на своята страна да си сътрудничи тясно с Италия, за да й помогне да "намери пътя на стабилността и икономическия растеж.

"Следващите седмици ще бъдат решаващи. Заедно ние ще успеем. Убеден съм в прилагането от Италия на новите мерки, които идват в допълнение към вече приетите планове", пише Саркози в писмо до Монти, предаде АФП.

"Французите знаят за вашата европейска ангажираност и ценят високо работата, която свършихте като европейски комисар в Брюксел за динамизирането на европейския вътрешен пазар и икономически растеж", отбелязва френският президент по адрес
на новия италиански премиер.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
650 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
medien

2011.11.17 | 00:00

1
тоз пък и той като наш Бойко,се чувства длъжен да се изкаже по всеки един въпрос.Бе льольо кой те пита какво подкрепяш,ако не го подкрепяш какво италианците да си сменят премиера заради теб ли?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини