Челси Клинтън става ТВ водеща

  • 14 ноември 2011 15:58

  • 2160
  • 0
Челси Клинтън става ТВ водеща
© gettyimages

Челси Клинтън, дъщерята на бившия президент на САЩ Бил Клинтън и сегашния държавен секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, ще води новинарска емисия по Ен Би Ес, съобщи РИА Новости.

Според медията Челси ще се появи на екран още днес като специален кореспондент. Преговорите 30-годишната Клинтън водеше от юли. Изпълнителният директор на телевизията Стив Кейпус решил да назначи наследничката на политическата фамилия.
Челси заяви, че ще даде парите, изработени в медията на благотворителната организация на баща си. Клинтън иска да даде част от изработеното и на болница. Тя била посъветвана от своята баба, която почина по-рано този месец.

30-годишната Челси е единствено дете на Бил Клинтън, който бе президент от 1993 до 2001 г. През август м.г. Тя се омъжи за банкера Марк Мезвински.

Челси ще бъде втората дъщеря на бивши стопанин на Белия дом, която ще рабити в телевизията. През август 2009 г. Джена дъщеря на Джордж Уокър Буш, който бе държавен глава на САЩ между 2001 и 2009 г., стана журналистка в същата компания.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2160 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини