Баварският вътрешен министър: Благодаря за усилията на България по охраната на външните граници на Е

  • 21 ноември 2015 11:45

  • 1923
  • 3
Баварският вътрешен министър: Благодаря за усилията на България по охраната на външните граници на Е
© Пресцентър ГЕРБ

Благодаря за усилията, които България полага за охраната и опазването на външните граници и сигурността на Европа. Това заяви министърът на вътрешните работи и строителството на Бавария Йоахим Херман по време на среща с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Двамата разговаряха в Мюнхен в рамките на конгреса на германския Християнсоциален съюз. Херман и Цветанов обсъдиха политическата ситуация в България и Германия и последните процеси в Европа и света, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата осъдиха терористичните нападения в Париж и Мали и атаката срещу руския самолет. Министър Херман за пореден път даде висока оценка за работата на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа като вицепремиер и министър на вътрешните работи и му благодари за съвместната работа между българските и баварските служби.

Баварският вътрешен министър съобщи, че той също ще посети България през декември заедно с баварския премиер Хорст Зеехофер, а след това през януари отново ще бъде в София за преподписването на Меморандума за полицейско сътрудничество между България и Бавария.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1923 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Живко

2015.11.22 | 12:35

3
Е и какво като е благодарил сега ще цъфнем и вържем
++

2015.11.22 | 12:35

2
Bai Ganio v Germania.. Valcite veche v kosharata a nie vratata shte pazim.
леля ти

2015.11.21 | 19:22

1
Минавам и без благодарностите на когото и да било!На този мунчо не му ли е ясно,че ОХРАНАТА струва пари и с едно благодаря НЕ САТВА!!!

Добави коментар

Водещи новини