Чехия: Няма да поддадем на чужд натиск

  • 22 октомври 2015 15:53

  • 2363
  • 4
Чехия: Няма да поддадем на чужд натиск
© gettyimages

Чехия няма да се подаде на натиск отвън, заявиха от администрацията на президента на централноевропейската държава Милош Земан, предаде РИА Новости.

От Прага отговориха на разпространен днес от ООН доклад, че държавният глава подклажда ксенофобия заради твърдата политика на Прага към бежанците и имигрантите. "Президентът не смята да променя своите възгледи заради чужд натиск. Свободата на изразяването е едно от най-големите наши достижения, за които ние се преборихме след падането на комунистическия режим през 1989 г.", се посочва в заявлението на държавния глава Чехия.

ООН обвини централноевропейската страна в системно нарушаване на правата на чужденците. В документа се посочва как служители на реда редовно пребъркват имигранти. По думите на авторите на документа полицаите и военните са търсили пари, срещу които чужденците е трябвало да си платят престоя в местата за задържане. В доклада се посочва, че в един от бежанските лагери в страната условията са били по-лоши от затвора, информира Би Би Си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2363 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.10.27 | 19:59

3
Чехия я ръководят мъже , а не крадци , к,урви , минетчии и педераси като нашите герберасти Пастирка малоумна и ТИКВА проста ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН и ТАШЕВА ! Те са нашия избор !

2015.10.27 | 20:00

4
Пич, всичко е хубаво 'дет си го написал но, само не намесвай атака
Анко

2015.10.27 | 19:59

2
А пък чешките пишки били меки, казвахме. Дрън-дрън, я ги виж как мачкат циганята ! Айде пушка пукна вече един път край Средец, да се умножи достойният почин, и да се добавят сопи, кирки, мотики, брадви - всичко подръчно с което да се изгонят циганетата !
Аман

2015.10.23 | 15:00

1
Изкаьи се сжободно, ако не искаш сирийци от Еритрея, Ажганистан .... да смучат ьалката ни социална система и да шбат нашите момичета просто си изкажи мнението свободно

Добави коментар

Водещи новини