Англия се тресе от нов легален наркотик

  • 13 октомври 2015 11:44

  • 3184
  • 2
Англия се тресе от нов легален наркотик
©

Англия може да стане жертва на нов и легален наркотик, който се разпространява със скоростта на светлината.

Дилърите вече се подготвят да направят сериозен удар с наркотика "Meow Meow". Хитът залива английския пазар и "производителят" е готов да направи максимално количество, преди да получи забрана от властите. Чудото се продава в интернет за 15 паунда на грам и според химика, то е изключително близко до "Meow Meow", което било забранено преди цели 5 години, когато станало ясно, че мнозина са умрели, докато са тествали удоволствието. Наркотикът е изключително легален и може да дойде до вратата на човек за 24 часа.

Сайтът производител е направен анонимно, но английските власти вече са установили, че производителят е Питър Хъмфри - вторият производител на наркотици в Англия. В сайта можете да откриете и електронни цигари, както и редица други легални добавки. Чудото вече се поръчва от различни магазини, които предлагат легалните пороци за човека, но се надяват, че няма да станат жертва на закона, преди да са продали стоката си.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
3184 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.15 | 20:21

2
Не само Англия се тресе от наркотици ! Целият Запад и най - много САЩ са скапани , прогнили пред гибел ! Правят отчаяни опити да се спасят като палят войни и смучат слабите като нас !

2015.10.14 | 10:16

1
хахаахаахахахах що са сложили Уолтър Уайт на снимката, да сложат Тони Блееер

Добави коментар

Водещи новини