Ципрас поиска мандат за силно правителство (видео+галерия)

  • 20 септември 2015 11:26

  • 2582
  • 63
Ципрас поиска мандат за силно правителство (видео+галерия)
© Getty Images/Guliver

Лидерът на гръцката радикална левица СИРИЗА Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли, гласувайки днес в училище в атинския квартал "Кипсели", поиска от своите избиратели мандат за силно правителство, съобщиха гръцките медии.

 

Гърция на демократичните традиции застава пред урните, народът трябва да вземе бъдещето в собствените си ръце и да не остави други да решават за него. Народът е този, който ще постави своя отпечатък, за да може страната ни да премине към една нова епоха. Това може да стане само с мандат за силно правителство със срок от четири години, каза Ципрас.

Бившият премиер изрази надежда за утрешния ден на гърците. Трудностите ще бъдат преодолени със стабилни стъпки. Ние доказахме, че можем да проправим пътища дори и там, където те не съществуват, допълни той, предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2582 63

Свързани новини

Коментари 63

Добави коментар

2015.09.21 | 08:23

63
EDIN ISTINSKI BOREC CRECHTU VILNEECHTIYA DIV KAPITALIZUM NO OVTCHEDUCHIETO.....
Немец

2015.09.21 | 08:23

62
Руснаците са най-тъпите същества на тази планета, дори циганите си имат Цар от техният етнос, докато руснаците са управлявани от българи,немци,монголи, татари и в последните 100г. от евреи, но никога руснак не е бил ЦАР!!!!...тия стават единствено за пушечно месо, но в модерните войни и за това не стават, така че руснаците ще бъдат унищожени, никои няма да си цапа ръцете с тях, те ще се самоунищожат!!!!
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.09.21 | 08:23

61
От Атака сме добри, от ми.нети устата ни гори. Ние сме руски подлоги, и всичките сме дроги. Пу.ткин в рубли ще ни плаща, и хуя гордо ни поклаща. Волен искаше по пет, ама Пу.ткин за ми.нет. Сидера Ага хуя му съзря, и веднага устата му за фелацио узря. Ех на Варадеро ще почина аз, щото Пу.ткин ще ме сцепи пак от раз. Чуколина тъжно гледа от страни, иска му се Волен да смени. И той за рублички да свири, на Варадеро да се вири.
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.09.21 | 04:45

59
По комунистически Ципрас и Сидеров говори за национализация, но мълчи за руските афери с горива, банки и удобни играчи. Друг е въпросът за "дясно радикалната "Атака", която по комунистически плещи за национализация на това или онова, но пропуска най-големия кърлеж в икономиката ни - рафинерията на Лукойл, която за последните 6 години е отчела приходи за над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да са отчели и 1 лев печалба. "Дясно радикалните ''борци" от Атака също така упорито пропускат да се борят и с факта, че България плаща най-скъпия руски газ. Същите "борци" нито веднъж не подадоха сигнал в проку.ратурата или в НС за разследване на схемите на ДПС за източване на ДДС и пране на пари, за далаверата КТБ и финансирането на Пеевски, но подадоха сигнал срещу протестиращите българи, несъгласни с тази подмяна и гавра с политически принципи и национално достойнство.САМО ФАКТИ!

2015.09.21 | 04:45

60
само "факти" ама бостанджийски факти :)
Крум Усаински - Крупник

2015.09.21 | 04:45

58
БOЙKО ХОДИ ПО CЮНEТИ ПЛEBНЬO ПPABИ ПЪК MИHEТИ ДИДИ MИТOB ЩOТ Е ПEДEPAC CЛAГA CИ ГO В ЗAXЛAC. КОCТОВ Е MAHГAЛ КPAДЛИB - AЛЧEН ,ДOЛEH И CТPAХЛИB А ДOГАН Е ТУPCКA CВИНKA - HAЙ МИЗEPHAТA ГAДИНKA .. TE ТOBA BИ УПPAВЛЯBA -ПPOДAЖHA COPOCOИДHA ПЛЯBA.
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.09.21 | 04:44

56
САМО ФАКТИ , нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения, освен че са прекалили със яденето на фъстъци??? Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ САМО ФАКТИ!
факти ама бостанджийски

2015.09.21 | 04:44

57
нима забрави Ало Ваньо ? :)

2015.09.21 | 04:44

54
Ципрас и Орбан не са наведени подлоги като Бойкооглу

2015.09.21 | 04:44

55
Той Бойко навсичкото отгоре е неук и идва директно от подземния свчт
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.09.21 | 04:44

52
Братя сидерасти САМО ФАКТИ , нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.САМО ФАКТИ!
факти ама бостанджийски :)

2015.09.21 | 04:44

53
НИма забрави за Ало Ваньо ? :)
Крум Усаински - Крупник

2015.09.21 | 04:44

51
Защо психясалия гербераст отново не пише по темата ? ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ? На xyя на Волен ли психяса ? :))))

2015.09.21 | 04:44

50
Бойко има тъмно минало Ципрас НЕ !

Добави коментар

Водещи новини