Разбулиха мистерията с отрязания татуиран крак в Рим

  • 15 август 2015 17:52

  • 9582
  • 1
Разбулиха мистерията с отрязания татуиран крак в Рим
© Getty Images/Guliver

Разбулена е мистерията около отрязания крак с татуировка "днес е добър ден за умиране", намерен от минувач във вторник в италианската столица.

Това е кракът на ултрас от агитката на "Лацио" - склонен към насилие наркоман и обирджия рецидивист, разказва днес в. "Месаджеро", цитиран от Фанс прес.

Изданието описва на цяла страница живота на този мъж - 36-годишният Габриеле дел Понте, изграден от въоръжени нападения, употреба и трафик на дрога, престои в затвора и пристрастие към крайната десница, изживявано сред най-върлите фенове на "Лацио" - един от двата столични футболни клуба.

Дел Понте се оженил през май за 24-годишна италианка от тунизийски произход.

След месец обаче булката избягала, защото я биел, твърди баща й - собственик на бар, говорил пред "Месаджеро".

"Толкова злобен тип още не бях виждал", споделя неговият тъст.

Бракът впрочем се очаквало да отвори път към нов живот за младоженеца с твърде бурна биография. Израсъл в бедняшки квартал на Рим, арена на битки между наркотрафиканти, той извършил първия си обир на 18-годишна възраст.

После излежал доста присъди ту за един, ту за друг въоръжен обир - един живот "in galera" (в затвора), както се хвалел във Фейсбук.

"Здравейте всички, които сте в ареста", писал в своя профил. Друг път: "По-добре да си в килията, на спокойствие, отколкото да си без чест".

Или пък: "Заклевам се, че съм щастлив да ида в затвора".

Заради рана от куршум в областта на ханша бил опериран и впоследствие куцал - така полицаите го разпознавали след поредния обир, когато плячкосвал най-вече аптеки, маскиран и въоръжен с брадва.

Според полицейски служител, запознат с досието му, Габриеле дел Понте си татуирал на кръста пистолет и "след обирджийството отново се захванал с дрогата".

От две години обаче се мъчел да я откаже и с радост оповестил през февруари във Фейсбук своя годеж.

В края на юли изчезнал; разтревоженото семейство разпознало в моргата неговия крак и татуировките, добавя АФП.

Последвайте канала на

Нора Виткова
9582 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.08.17 | 23:15

1
От Маймуна какво очаквате.

Добави коментар

Водещи новини