Силвио Берлускони се изправя пред "момента на истината"

  • 26 октомври 2011 20:54

  • 818
  • 0
Силвио Берлускони се изправя пред "момента на истината"
© Интернет

Италианският премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 се присъедини на срещата на ЕС за еврокризата, след като европейските му колеги му наредиха да докаже, че може да предотврати дългова криза в Италия, предава АФП.

Опасността при подобна криза е, че Италия може да въвлече цялата еврозона в нея. На Берлускони, доверието в когото е поставено на карта, беше казано да донесе писмено доказателство за решимостта му да предприеме мерки, имащи за цел намаляване на страховете, че третата по големина икономика в еврозоната е изправена пред финансов срив.

Берлускони помага при пристигането си на срещата, но пренебрегна въпросите на репортерите.

Сегашната среща се състои три дни, след като на предишната среща германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и френският президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в му казват да се върне с отговорите.

Последвайте канала на

818 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини