Разследващи: Бащата на 3-годишната Ани е ял от трупа й, след като я е убил

  • 07 май 2015 18:23

  • 13802
  • 17
Разследващи: Бащата на 3-годишната Ани е ял от трупа й, след като я е убил
©

Бащата на 3-годишната Ани е ял от трупа й, след като я е разфасовал. Това е една от основните версии, по която работят гръцките криминалисти. От събраните по разследването доказателства се вижда, че Станислав Бакърджиев, освен че е накълцал на малки парченца дъщеричката си и я е варил два дни, той е пробвал и тлените й останки, пише "България Днес".

Подозренията на криминалистите се споделят и от известния експерт по клинична психопатология проф. Петър Иванов.

"Почти съм убеден, че Бакърджиев е ял от свареното телце на 3-годишната си дъщеричка", коментира проф. Иванов. След като анализира фактите за зловещото убийство, ученият категорично отхвърля версията, че Станислав е страдал от биполярно разстройство.

"Убеден съм, че докато е извършвал престъплението, той е бил с пълния си разсъдък. Бакърджиев е действал по план и е имал ясно изградена стратегия, което свидетелства за абсолютно хладнокръвие и бруталност", коментира професора. В същия момент той открива в поведението на Бакърджиев и признаци на сексуални отклонения.

"Твърде вероятно е, докато е опитвал от месото на детето си, бащата да се е възбудил и дори да е мислил за майката в сексуален аспект", споделя професорът. На същото мнение е и гръцката му колежка Димитра Сфика.

"Става въпрос за психопат, който изпитва удоволствие от болката на другите. Той е човек със здрав разум. Това, че е извършил престъплението по този начин, показва, че всичко е планирано от време, а не е спонтанно извършено престъпление. Този човек няма чувства“, коментира известната атинска психотерапевтка.

Подозренията на експертите за сексуални отклонения на главореза Станислав Бакърджиев се потвърдиха и от вчерашните показания на свидетели. Пред разследващите един от неговите приятели разкри, че Бакърджиев е има заигравки с мъже. Падал си основно по травестити, с които обичал да се утешава при скандали със съпругата си. Последният му приятел бил травестит с прякор Роза.

Стана ясно също, че Бакърджиев е бил наркозависим. В показанията си, които той е дал пред разследващите, е потвърдил, че е бил надрусан, докато е разчленявал трупа на дъщеричката си. Майката на Ани Димитрина също често е злоупотребявала с дрога. Два пъти пък е била регистрирана за проституция.

Междувременно пред властите проговориха и бабата и дядото на убитата Ани. От разказите им стана ясно, че внучката е предусещала какво ще се случи.

"Преди половин месец успях да говоря с Ани и тя ми каза: "Дядо, ела да ме вземеш, моля те. Ела и ме прибери." Ох, защо не я прибрах. Оттогава не съм я чувал. Сякаш детето усещаше, че нещо ще се случи", продължи да разказва дядото на Ани.

Роднините на детето разказаха, че тя е отгледана от тях. За последно са я виждали на 14 февруари, когато майката Димитрина си я прибира от София. Това станало по настояване на бащата, който твърдял, че Ани ще получи по-добро бъдеще.

Дядото на Ани потвърди информацията на полицията, че бащата редовно е биел нея и майка й.

Процесът за жестокото убийство ще се гледа в Гърция, тъй като въпреки че става въпрос за български граждани, престъплението е извършено на територията на южната ни съседка. Ако обаче се стигне до осъдителна присъда, убиецът може да поиска да лежи в България. Задължително условие за това е той да се откаже да обжалва първоинстанционното решение.

"Съмнява ме, че ще поиска да бъде трансфериран. Въпреки изявлението на министъра, че Бакърджиев може да пострада зад решетките, мога да ви кажа, че тук затворите са много по-сигурни и условията са много по-добри от българските", обясни адвокат Чернева-Цирона.
Тя коментира, че след този случай вече в Гърция асоциират българите с хора, които имат ужасяващо отношение към децата си.

Димитрина Борисова, майката на детето, остава в предварителния арест в Атина. Тя поиска и получи 48-часова отсрочка и ще бъде изправена пред прокурор днес.

След убийството тя не само че веднага е осъзнала какво се случва, ами изоставя паметта на детето и фактически става комбина с бащата. Тя също е със сериозни отклонения, смятат психолозите. 

Димитрина е изпитва силна страст и любов към мъжа си. Тя изпитва влечение към убиеца именно заради неговия престъпен нрав и действия. Това се потвърждава от действията й, чрез които по всячески начин е помогнала и улеснила мъжа си.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
13802 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2015.05.28 | 00:40

12
Тия цигани пред цял свят се представят за Българи !

2017.02.27 | 13:07

17
CE TOVA SA CiSTOKRIVNi BILGARi
ст

2015.07.18 | 15:51

16
Защо когато отразяват новините, не се отразяват правилно нека пишат българи с цигански произход. Омръзна ми вече заради циганите по цял свят да си мислят, че българите са цигани!
SMURT ZA TIKVATA BOIKOYGLY=YBIEEEEEC

2015.07.18 | 15:51

15
KADE E BOIKOOOOOOOO KURVOOOOOOOOOOO -ETO DOKUDE NI DOKARA TIKVOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2015.05.19 | 16:40

4
Честно казано не намирам думи с които опиша тоя педал, ако ми го дадат само за 20 минути какво бих му причинил.........

2015.07.18 | 15:50

14
и кво ша напрайш ве мухльо кво а то лесно пред компа тивиж само той кво е направил ти штеше да пискаш и да търсиш на майка си цицата да са хванеш само ако видиш такова нещо много сте смели на думи тапънар такъв ай стига сте писали тъпотий
lia

2015.07.18 | 15:49

13
e kak ni pozriat tezi mrasni tsiganari
ХЙУ

2015.05.28 | 00:40

11
Ако трябва да бъдем честни, заедно с убиеца трябва да бъдат осъдени и неговите родители. Идиоти!
Моамар Кадафи!

2015.05.27 | 12:04

10
А някой питал ли външното министерство, кой от посолството е бил на ''самопризнанията''? Защото аз видях по телевизията ка арестуват родителите и гражданите искат да ги линчуват??????????? Защото щр яризнаят убийство иииииии?

2015.05.27 | 12:04

9
Трепете ги такива изроди бе !!!
kipar 63

2015.05.27 | 12:04

8
Rasfasovane i mesoto mu na givotnite v zoopara.Da bade zalichen ot liceto na zemiata.
Гръцките медии

2015.05.27 | 12:04

7
Добре,че са гръцките медии- та да разберем какво става... Гърците по-загрижени от нас...

Добави коментар

Водещи новини