Тристан Банон се отказа да съди Доминик Строс - Кан

  • 19 октомври 2011 12:19

  • 968
  • 0
Тристан Банон се отказа да съди Доминик Строс - Кан
© gettyimages

Френската писателка и журналистка Тристан Банон се е отказала да съди бившия директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва за опит за изнасилване, съобщи АФП.

Жената решила да се откаже от процеса, след като от обвинението заявиха, че опитът за изнасилване преди твърде много време. Миналата седмица прокуратурата спря разследването на твърденията на писателката, че Строс-Кан се е опитал да я изнасили в апартамент в Париж през 2003 г. „В писмото, което прокурорът ми изпрати, се посочва, че е имало сексуално посегателство. Поне статутът ми на жертва бе потвърден. Продължавам да твърдя, че имаше опит за изнасилване. Бих приела, ако ми се извини, но това е твърде много за този мъж”, заяви 32-годишната Тристан Банон пред френска телевизия.

По-рано днес белгийският в. Соар публикува информация, че Строс – Кан е участвал в оргии с проститутки в Ню Йорк часове преди да бъде арестуван на 14 май за опит за изнасилване на камериерката.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
968 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини