Имигрантите ще държат тестове по британска история

  • 11 октомври 2011 07:36

  • 994
  • 0
Имигрантите ще държат тестове по британска история
©

Чужденците, желаещи да получат британски паспорт, скоро ще трябва да попълват тест по история на Великобритания, след като премиерът Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. обяви пакет от мерки за повишаване на изискванията за предоставяне на гражданство, пише „Индипендънт”.

Британският премиер също така посочи, че ще се предприемат мерки срещу фалшивите бракове и обеща да подобри работата на граничните служби.

В реч, посветена на имиграцията, той посочи, че правителството ще преразгледа из основи структурата на тестовете за предоставяне на гражданство, които бяха въведени преди девет години от лейбъристите.

Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. заяви, че поставя на правителството целта да съкрати имиграцията във Великобритания от „стотици хиляди” на „десетки хиляди” до следващите парламентарни избори. „Данните за миналата година са потресаващи – 239 000”, подчерта британският премиер.

Последвайте канала на

Весела Найденова
994 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини