„Либерасион” подслонява „Шарли Ебдо” в редакцията си

  • 09 януари 2015 19:40

  • 1307
  • 1
„Либерасион” подслонява „Шарли Ебдо” в редакцията си
©

Френският всекидневник „Либерасион” ще предостави част от своите помещения на редакцията на „Шарли Ебдо”. Неговият екип вече обеща да издаде следващия брой по график в сряда.

„Либерасион” е един от няколкото най-уважавани всекидневници във Франция. Изданието за втори път предоставя помещенията си на „Шарли Ебдо”. Първият път беше през 2011 г., когато редакцията беше подпалена заради публикуване на осмиващи пророка Мохамед карикатури.

„Няма да се наложи голямо разместване, няма да бутаме стени. Ще направим така, че да се чувстват като у дома си”, коментира заместник-директорът на „Либерасион" Жоан Юфнажел.

„Те са наши събратя, те са наши приятели. С някои сме и лични приятели в живота. Работим за една кауза”, посочи административният директор на вестника Лилиан Алеманя.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1307 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2015.01.09 | 21:25

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини