Шофьор на Uber поиска орална любов от клиентка

  • 12 декември 2014 10:50

  • 2613
  • 2
Шофьор на Uber поиска орална любов от клиентка
©

Появата на новите Uber таксита със сигурност впечатли сериозна доза от клиентите на компаниите, а освен това може да сложи и край на някои "невидими" таксита, които вярват, че разстоянието от 3 километра струва точно 10 лева.

Винаги сме били против нелоялната конкуренция и хората, които искат да бъдат милионери за един ден с шофирането на такси. Господа, ерата на стотинкаджийството и печеленето от шофиране мина. Радваме се, че следващата крачка е направена благодарение на модерните технологии, но не бързаме да се радваме, след като таксиметровите шофьори стават все по-нагли в някои отношения. Длъжни сме да отбележим, че не става въпрос за всички, но познаваме мнозина, които оправят света за половин час в обедната почивка. Няма смисъл да се оплакваме от родните шофьори, след като в Англия беше повдигнато обвинение срещу един от шофьорите.

Жената е споделила цялото си преживяване с компанията в електронна форма и го е разпространила сред медиите. Клиентката трябвало да отблъсне чувствата на шофьора, който имал сериозно желание да получи орална любов и в замяна щял да върне услугата под формата на орална страст, след като също имал необходимите умения и дори усложливо щял да спре апарата, отбивайки в страни от пътя. Компанията върнала парите на жената и дори платила скромно обезщетение от 20 паунда, гарантирайки, че този случай няма да се повтори никога повече.

Повече може да прочетете ТУК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2613 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.13 | 11:47

2
.... и наркомани.

2014.12.13 | 11:46

1
Явно в тази компания,ги избират бивши пандизчий ,пакет от социална програма за интеграция в обществото !

Добави коментар

Водещи новини