Швейцарската полиция обгради дома на Шуми

  • 11 септември 2014 13:22

  • 4549
  • 1
Швейцарската полиция обгради дома на Шуми
© gettyimages

Швейцарската полиция охранява вилата на Михаел Шумахер, предаде РИА Новости.

Жилището на седемкратния шампион от Формула 1 край град Гланд, който се намира на брега на Женевското езеро, бе подложено на обсада от страна на журналисти и папараци след като той бе изписан от клиника. Германският в. Билд разказва как екип на руска информационна агенция се е опитал да излъчи на живо репортаж от дома на Шуми.

Предаването е било прекъснато след намесата на служителите на реда в алпийската държава. "Ние искаме семейството на Шумахер да бъде оставено на мира", заявява представителка на швейцарската полиция, цитирана от РИА Новости. По данни на различни медии за шампиона ще се грижат 15 души, а две болногледачки ще бъдат до него денонощно.

Шумахер пострада при инцидент във Френските Алпи в края на 2013 г. Той изпадна в кома и лежа в болница във френския град Гренобъл. След идването му в съзнание на 16 юни 2014 г. германският състезател бе преместен в швейцарска клиника. Шуми се върна в дома си в Гланд на 9 септември 2014 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4549 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.09.12 | 11:58

1
Плевнелиев ти каже сега Кристалина като стана зам. председател ние в БГ по добре ли ще живеем или само ще се радваме на високата заплата на Кристалина.

Добави коментар

Водещи новини