Лейди Ди заплашила Камила Паркър със смърт

  • 08 септември 2014 12:42

  • 7953
  • 1
Лейди Ди заплашила Камила Паркър със смърт
© gettyimages

Изпратих убийци, за да те ликвидират. Това е казала покойната принцеса Даяна на любовницата на съпруга си принц Чарлс - Камила Паркър-Боулс, пише лондонският в. Дейли мейл.

Изданието се позовава на книга, която разкрива тайните на британското кралско семейство и използва записи с 30-годишна давност. Според журналистическото разследване Лейди Ди се е обадила посред нощ на Камила след като разбрала за забежките на престолонаследника на короната на Обединеното кралство и заявила: Изпратих хора, които да те убият. Те са пред вратата на дома ти. Виждаш ли ги?

Авторката Пени Джунор посочва, че загиналата през 1997 г. принцеса е страдала е булимия и е разказала за заболяването, което се изразява в поглъщане на огромни количества храна, последвано от самопредизвикано повръщане, на журналист от Би Би Си. Нейните думи обаче така и не стигнали до широката публика.

В книгата Джунор твърди, че Даяна е изпратила на любовника си – инструктора по езда Джеймс Хюит 100 любовни писма, написани на ръка, докато той служил в Ирак по време на операцията Пустинна буря в началото на 90-те.

Чарлс и Даяна Спенсър сключиха брак през 1981 г. Сватбата бе сред най-гледаните на живо събития през ХХ век, защото прикова към екраните 750 млн. души. Първите сигнали за раздяла на аристократичната двойка се появиха в края на 80-те. Офицалният развод е оформен през 1996 г.

Даяна загива в в автомобилна катастрофа в Париж заедно с любовника си – египетския магнат Доди ал Файед. Чарлз се оженва за старата си любов Камила Паркър-Боулс през 2005 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7953 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2014.09.08 | 20:09

1
Лейди сред некролози.

Добави коментар

Водещи новини