ЕС не е спазил едно обещание към България и Румъния

  • 22 септември 2011 16:45

  • 6116
  • 4
ЕС не е спазил едно обещание към България и Румъния
©

Полският министър на вътрешните работи Йежи Милер каза, че днес Европейският съюз не е спазил едно обещание към България и Румъния, предаде БНР.

От април, откогато има констатации, че България и Румъния са изпълнили всички технически изисквания, двете държави реално вече пазят външната граница. Излиза, че ние може да използваме техните усилия, но не искаме да ги пуснем в семейството, каза Йежи Милер.

Полша, която е ротационен председател на ЕС, предложи постепенно включване на България и Румъния в зоната за свободно пътуване.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6116 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
рязан гнусен парцал - Боко ? ! ....

2012.04.18 | 20:34

4
Овцедушни сме си ние българите и колкото повече ни мачкат толкова повече си траем . Ако бяхме единен народ нямаше разни плешивци да фъфлят глупости по телевизията и да ми обясняват колко добре живея благодарение на тях . Хората се страхуват да излязат и да протестират срещу всяко едно глупаво решение на правителството или просто не им пука и стягат куфарите за чужбина ... и си решават проблема ..
Овцедушен

2012.03.28 | 15:29

2
Да прав/а си кротък добитък сме ние ... и колкото и неприятно да е , това е истината в най-чиста форма , а тя колкото и да е болезнена трябва да се приеме ! СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРИЕТО НА НАРОДА СИ СПРЯМО БЪДЕЩЕТО НИ . Наистина много жалко .....
Boss

2012.04.18 | 20:34

3
Никакво пускане! Ток по жиците и картечари по вишките - и надписи: Забранено за Българи и кучета! Ние не сме народ, а мръша! И колкото повече ни мачкат, по- арно ни става! Всеки си заслужава съдбата! А при нас - може и още! И винаги има мегдан за повече. И никой не смее да шукне, камо ли права да търси.
1

2012.03.28 | 14:54

1
ЗАКУПИ ФУТБОЛЕН ЕЕКИП СЕЗОН 11/12 на -- WWW.ORIGINALNI.BE

Добави коментар

Водещи новини