Германия, Франция и Гърция ще проведат нови разговори за дълговата криза

  • 14 септември 2011 06:59

  • 751
  • 1
Германия, Франция и Гърция ще проведат нови разговори за дълговата криза
©

Пазарите приветстваха новината, че Германия, Франция и задлъжнялата Гърция ще проведат нови разговори за дълговата криза, предава АФП.

По-рано американският президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият призова за повече усилия от страна на Европа.

Германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, френският президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в и гръцкият премиер Георгиос ПапандреуГеоргиос Папандреу Георгиос Папандреу – гръцки политик. Премиер на Гърция от 2009 г. до 2011 г. Георгиос ще обсъдят проблема на телефонна конференция по-късно през деня.

"Решението за телефонната конференция беше взето с оглед на предстоящата среща в Полша", съобщи гръцки официален представител.

В петък и събота в полския град Вроцлав ще се проведат неформални разговори между европейските финансови министри и ръководители на централни банки.

Последвайте канала на

Весела Найденова
751 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван Митев

2011.11.19 | 03:07

1
Истината за кризата в Европа Само време е необходимо и ще е широко известно, че особено важната държавна финансова грешка (поради която през 2011 г. в Европа е налична стопанска криза) е "При нови условия на европейско стопанство с „Незлатни евро”, продължена употреба на несъвместим с качества на „Незлатни евро” начин на държавно финансово управление, който е наследен от време с ползване на „Златни пари”. „Грешката на Джон Лоу” (без възражение от страна на ръководство на Европейския съюз), която подсигурява стопанска криза е държавна, защото се допуска от съответни държавни власти и е финансова, защото е в областта на тяхното финансово управление. Преди години, държавните власти на Европа приеха да ползват "Незлатни евро", но все още запазват стария (от време със "Златни пари") несъвместим с техни качества начин на държавно финансово управление, който НЕ Е ПРИГОДЕН за новите условия с "Незлатни евро" и това е особено важната причина за развитие на диспропорции и (за достатъчно време) стопанска криза и хиперинфлация. За да се премахне стопанската криза в Европа е необходимо при употреба на „Незлатни евро” в европейска държава да се ползва (спрямо времето със „Златни пари”) подобрена функционална структура на нейно държавно финансово управление, която да съответства на качества на "Незлатни евро". Несъгласните с представеното от мен и да искат не могат да бъдат на друга позиция освен, че прилагания хилядолетия начин на държавно финансово управление при условия на „Златни пари” е подходящ и за стопанство с различни от тях „Незлатни евро”. Ако някой пожелае, нека попита в което и да е европейско Министерство на финансите дали се съобразяват (спрямо „Златните пари”) с новите качества на ползвани „Незлатни евро” и от отговорът им ще разбере, че съответното Министерство на финансите не се съобразява с тези нови качества. Именно несъвместимостта на (запазена от време със „Златни пари”) сегашна функционална структура на съответно държавно финансово управление на европейска страна, спрямо качествата на „Незлатното евро” е особено важната причина за развитие на диспропорции и стопанска криза. Истината е, че за да е възможно успешно противодействие срещу стопанска криза в Европа - различните качества на „Незлатни евро” спрямо „Златни пари” изискват (спрямо минало време със „Златни пари”) усъвършенствана функционална структура на държавно финансово управление на европейска страна. Иван Митев – икономист

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини