Доминик Строс-Кан съди публичен дом, използвали името му

  • 30 април 2014 16:36

  • 1712
  • 0
Доминик Строс-Кан съди публичен дом, използвали името му
© Getty Images/Guliver

Бившият шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва възнамерява да заведе дело, защото неговите инициали били използвани за име на нов публичен дом в Белгия, предаде Франс прес, като се позова на адвокатите на Строс-Кан.

Заведението, наречено ДСК, беше открито в Блатон, близо до границата на Белгия с Франция. То беше открито от Доминик Алдервейрелд, известен още с прякора Додо Саламурата. Той заедно със Строс-Кан беше забъркан в секс скандал.

Смята се, че Додо Саламурата е осигурявал проститутки на Строс-Кан. Додо Саламурата отрича твърденията. Предстои той да бъде съден във връзка със секс скандала.

Строс-Кан пък беше арестуван на 14 май преди три години заради сексуално посегателство над камериерка в Ню Йорк. Това коства номинацията му за кандидат за президент на социалистите във Франция и поста му на директор на МВФ, припомня БТА.

Наказателното дело срещу него беше преустановено през август същата година заради ненадеждност на предполагаемата жертва. Гражданското дело приключи година и половина по-късно с подписването на тайно финансово споразумение между Строс-Кан и предполагаемата му жертва.

В клуба ДСК ще работят седем момичета от които едната е транссексуална. В публичния дом ще има танцувална зала с маса, върху която ще танцуват жриците на любовта, както и спални. Додо Саламурата има няколко публични домове в Белгия и планира да открие още един в скоро време.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1712 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини