ЕК размаха пръст на Найджъл Фараж

  • 22 април 2014 14:17

  • 1673
  • 1
ЕК размаха пръст на Найджъл Фараж
© gettyimages

Призоваваме кампанията за изборите за Европейски парламент да стъпва на факти, а не на предчувствия. Това заяви говорителят на Европейската комисия Джонатан Тод.

Той отправи този призив в отговор на въпрос, свързан с предизборната кампания във Великобритания на Британската партията за независимост на Найджъл Фараж  (БПН). Като част от кампанията се съобщава за лепенето на плакати, на които на улицата работник проси и е поставен надпис, че заради политиката на Брюксел трудовите места на британците са заплашени от по-евтина работна ръка от чужбина. Чух, че разпространяват плакати, според които 26 милиона безработни европейци ще се отправят към Великобритания в търсене на работа, добави Тод. Мога да кажа само, че по принцип призоваваме всички отговорни европейски политици да се придържат към фактите, отколкото да се възползват от предразсъдъци, добави говорителят.

Последвайте канала на

БТА
1673 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.23 | 16:15

1
4e mnogo stronato i totalitarno mu se Karat.brei. Ako napishe "ima rabota za vsi4ki ", ne e li pak predpolozenia? Triabvalo e da gi pita purvo, kakvo da pishe!

Добави коментар

Водещи новини