Сектанти търсят трупове за възкресяване

  • 14 март 2014 10:13

  • 2337
  • 5
Сектанти търсят трупове за възкресяване
©

Британска евангелистка организация, която твърди, че вече е съживила 11 души, търси трупове, за да ги връща към живота. Сектантите дори заявяват, че се надяват да отворят офиси по целия свят, за да не остане човек, който да не е имал шанса да бъде съживен, пише "Новинар".

Ръководителят на „Екип за възкресяване на мъртви” Тайлър Джонсън твърди, че вече е върнал 11 души към живота чрез молитви. Той дори заявява, че е получил от властите официална карта, която му дава право на достъп до места с автомобилни катастрофи, за да помага на загинали.

Ентусиастът обаче не се ограничава само с търсене на трупове на местопроизшествия. В документален филм, наречен „Възкресителите”, е разказано как той обикаля болници и морги в търсене на тела за съживяване. Джонсън обаче не дава подробности за 11-те съживени души.

Единствената история, която той разказва, за да подкрепи думите си, е как един американски кардиохирург възкресил пациент с молитва. А, да, и с дефибрилатор също. Негова последователка пък твърди, че е възкресила брат си осем часа след смъртта му, благодарение на едночасова непрекъсната молитва в моргата. За това обаче няма доказателства.

Филмът също не успява да покаже успехите на Тайлър и последователите му, тъй като всички мъртъвци, на които се опитват да помогнат, си остават мъртви накрая. Това обаче не спира ентусиазирания възкресител и неговите съмишленици да продължават да работят.

Въпреки обикалянето по болници обаче мераклиите да се правят на Господ се жалват, че има твърде малко трупове, на които да практикуват, а усъвършенстването на уменията им изискват повече практика. Затова те и се опитват да намерят вратичка, с която да получат достъп до мъртви тела.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2337 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.03.16 | 14:40

5
Гробище за домашни любимци. Кой е готов да рискува?
Byrkat

2014.03.16 | 14:40

4
Извратеняците-бъркат им в дупките. От американци какво друго очаквате?

2014.03.16 | 14:40

3
Некрофили!

2014.03.16 | 14:40

2
Евангелистите по принцип не са много наред...
Ну Погоди

2014.03.16 | 14:40

1
Без да бъде доказано, а само на голи приказки няма как човек да повярва. Не само сред евангелистите, но и сред православните, католиците и т.н. има трески за дялане.

Добави коментар

Водещи новини