Мъжът на Алесандра Мусолини в секс скандал с непълнолетни

  • 13 март 2014 08:22

  • 5969
  • 3
Мъжът на Алесандра Мусолини в секс скандал с непълнолетни
©

Оказа се, че малолетните жрици, по които лудеят напоследък италианците, могат да сложат рога дори на високопоставена сексапилна дама като Алесандра Мусолини - внучката на фашисткия водач на Италия Бенито Мусолини.

Ако днес той беше жив, със сигурност щеше да изпрати своите черноризци да смажат от бой изневерилия й с „бейби проститутка” съпруг Мауро Флориани. Засега обаче знойната блондинка – депутатка от партията на Берлускони „Форца Италия”, си отмъщава за рогата, като не се появява пред хора и не вдига телефона си.

Големият син пък от близо 25-годишния й брак с бившия офицер от Финансовата гвардия и сегашен голям жп началник бил престанал да ходи на училище и се криел от приятелите си.

Мауро, който в Италия е по-известен с наименованието Съпруг на Алесандра Мусолини, бил сгащен от полицията, разследваща креватните приключения с възрастни мъже на две девойки на по 14 и 15 години от баровския римски квартал „Париоли”, пише "Монитор".

Скандалът гръмна през миналия август, когато сексаферата бе разкрита и агитката от облажвали се със свежа плът имотни мъже бе разконспирирана. Интересното е, че Мауро сам се бил явил в полицията, за да направи спонтанни признания – обяснил, че името му може да се появи в списъка на похотливците, ама той нямал нищо общо с тях. Униформените били на обратното мнение, но за всеки случай проверили още един път входящите и изходящите обаждания на телефоните на двете момичета.

Съответно установили, че доста от тях са били направени от GSM-а на Съпруга на Алесандра Мусолини, той фигурирал и на някои „оперативни снимки”, след което ченгетата потвърдили вписването му в списъка на станалите за резил аристократи от „Париоли”. Те са около трийсетина и ако съдът ги признае за виновни по очакваното обвинение „платен секс с малолетни проститутки”, могат да получат от 1 до 6 години затвор.

По ирония на съдбата неотдавна Алесандра Мусолини приложи законопроект за кастрирането на падащите си по малолетни момчета и момичета похотливци. Той обаче не бе приет и затова най-вероятно печената дама ще отмъсти на изложилата я пред цяла Италия половинка със светкавичен развод.

Така поне смятаха вчера политическите приятели и приятелки на внучката на Дуче.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5969 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Александра

2014.03.16 | 18:59

3
абсолютно готина дама! вземи го разкарай този келеш, Алесандра!

2014.03.16 | 18:59

2
Попитали радио Ереван защо жените бягат от Путин. От радиото отговорили: „За да не свършат като Ева Браун.“
Армейски

2014.03.16 | 18:58

1
Барак Обама на официално посещение. Минавайки по край майка с дете чува детето да казва - Мамо, мамо виж маймуна. Обама се спрял и казал - Аз не съм маймуна аз съм президент на най великата страна на света. Детето се обърнало към майка си и казало - Мамо, Мамо тя говори.

Добави коментар

Водещи новини