Мисис България 2008 г. напусна Франсоа Оланд

  • 07 февруари 2014 11:29

  • 5827
  • 1
Мисис България 2008 г. напусна Франсоа Оланд
©

Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 вече е наричан френският Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29.

Според Мисис България Вселена 2008 г. Ана Иванова, която бе кандидат за общински съветник от Социалистическата партия на френския президент, рейтингът му се е сринал драстично. В момента политическата формация има нов неформален лидер – заместник-председателя на партията Паскал Жерар.

Българката се отказала от кандидатурата си заради несъгласие с политиката на Оланд. Тя отправя остри критики към държавния глава: "Преди изборите мистър Оланд беше един сред любимците на французите, и най вече на емигрантите, защото обеща много проблеми с тях да бъдат смекчени като - пребиваване на територията на Франция. Също относно разрешаването на на гейбраковете. Но не показа интелект. Той спечели изборите и цялата държава настръхна от закона да облагането на богатите със 75%. Помним случая с Жерар Депардийо (френският актьор избяга в Русия и получи гражданство от Владимир Путин). Пенсионерите също имат проблеми с него, безработица се увеличи. А относно забежките му като мъж - това още преди да стане президент се виждаше. Затова го нарекоха френския Берлускони. Вече се знае, че на следващия вот за президент той е губещ. Всъщност за него гласуваха най-вече емигрантите с право на вот и хората, които мразеха Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в. Както и гейдвойките. Добър лидер е, но.... Липсва му харизмата", категорична е българката, която е сред любимките на съпартийците си, се посочва в писмо, адресирано до редакционната ни поща.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5827 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.09 | 15:04

1
ЩОМ Е НАМЕСЕНА НАШЕНСКА ЗНАЧИ ИМА НЕЩО ГНИЛО. ЕВРЕЙСКИТЕ РЪЧИЧКИ НА СЕРГО И ТАМ ЛИ ПИПАТ?

Добави коментар

Водещи новини