Закопчаха нашенци за кражби в Гърция

  • 06 януари 2014 20:53

  • 1668
  • 0
Закопчаха нашенци за кражби в Гърция
©

Арестувани са четирима българи на възраст от 31 до 44 години в Гърция по обвинение в престъпление и съучастие в кражби, както и нарушение на закона за оръжията, пишат гръцки медии, цитирани от вестник "Български новини".

След дълго разследване полицейската служба в Триполи обяви, че е разкрита престъпна група българи, извършила множество кражби на жилища, магазини и складове в Мантея и Кариес Маконяс, община Триполи. Според подадената информация българите са извършили 21 обира и един опит за кражба. Властите издирват и още двама българи, членове на престъпната организация. От разследването на полицията в град Триполи става ясно, че арестуваните и двамата, обявени за издирване, са организирали престъпна група от месец август на 2013 г.

От домовете на арестуваните са иззети голям брой електронни и електрически уреди, инструменти, селскостопански продукти, както и други вещи, част от които са върнати на техните собственици. В дома на 27-годишен българин, който е обявен за издирване са открити 81 патрона от различен тип, 13-сет сигнални ракети и един сигнален пистолет с пълнител. Също намерени и иззети са разрушителни инструменти, два автомобила, като средство за извършване на престъпната дейност и транспортиране на плячката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1668 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини