Бременна пътничка роди в самолет

  • 19 декември 2013 06:57

  • 1627
  • 1
Бременна пътничка роди в самолет
©

Пътничка роди момче в самолет на "Уиз Еър", пътуващ от Валенсия (Испания) за Букурещ, малко след кацането му в румънската столица, пише 24 часа, цитирайки АФП.

Жената поискала помощ от екипажа минути преди кацането вчера на летище Отопени в Букурещ. По време на кацането пътничката получи помощ на задния ред на самолета от член на екипажа и лекар, който пътувал в същия самолет. Майката и новороденото бебе бяха посрещнати от линейка на летището и откарани в болница. Много сме горди от нашия екипаж, който се справи със ситуацията с професионализъм и грижа", заявиха от авиокомпанията.

Националността и възрастта на пътничката не се уточняват. „Макар майката и новороденото бебе да изглеждат добре, призоваваме всички бременни жени да не рискуват здравето си и да не крият бременността си", се казва в съобщение до пътничките. Бременните трябва да представят сертификат от лекар, ако пътуват след 28-та седмица на бременността и не могат да се качат на борда след 34-та седмица, припомня авиокомпанията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1627 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FiFo

2013.12.20 | 03:07

1
Ko ne znaete az znam rumanska ciganka e bila!

Добави коментар

Водещи новини