Българка успя да избяга от сводника си в Италия

  • 09 декември 2013 21:04

  • 4000
  • 1
Българка успя да избяга от сводника си в Италия
©

Българка се измъкна от лапите на сводника си след година робство в Италия. Жената е издала сънародника си на полицията съобщават местните медии. Жената, чието име не се съобщава, избягала миналата седмица от квартирата, в която била държана с още две българки. Помогнал й клиент и тя успяла да стигне до Милано. Там робинята издала похитителите си, съобщава "Труд".

При акцията полицаите нахлули в квартирата в Римини, но там открили само друга българка - Мария Барбудова, която била арестувана. Тя е приятелка на сводника, който е обявен за издирване. Българката, която у нас има 14-годишно дете и е самотна майка, разказала в полицията, че се запознала с 34-годишния мъж във Фейсбук. Сближили се, а той й обещал, че ще я уреди на работа като камериерка в Италия.

През 2012 г. потеглили. При пристигането в Римини разбрала истината - ще бъде проститутка. Опитала да откаже, но била пребита. Тарифите, на които работила, били 30 евро за орален секс, 50 за пълна програма и 200 за секс без презерватив. Изкарвала по около 800 евро дневно. Сводникът и Мария прибирали всички пари и давали на жените само колкото за храна. През септември сводникът придружил жертвата си до България, за да се види с близките си, но тя не успяла да се измъкне, защото била постоянно под наблюдение.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4000 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.14 | 01:03

1
Това става защото в България няма закони като другите европейски държави ,а някакви смешни наказания и глоби от порядака на 1000 лева

Добави коментар

Водещи новини