Москва: Глупости са слуховете, че Берлускони ще става руснак

  • 25 ноември 2013 21:45

  • 1001
  • 0
Москва: Глупости са слуховете, че Берлускони ще става руснак
©

Говорителят на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 Дмитрий Песков опроверга категорично слуховете, че бившият италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 може да получи руско гражданство, предаде ИТАР-ТАСС.

Това е пълна глупост, заяви лаконично Песков по време на посещение на Путин в Италия. По-рано днес самият Берлускони обяви, че не възнамерява да кандидатства за каквото и да било чуждо гражданство, включително руско. "Аз съм стопроцентов италианец", подчерта той. В сряда италианският Сенат ще реши дали да лиши Берлускони от сенаторския му пост заради присъдата му от 4 години затвор за данъчни измами.

През последните дни италиански медии упорито разпространяват слуха, че Русия може да предостави на Кавалера дипломатически статут, за да го спаси от проблемите му с правосъдието.

Последвайте канала на

БТА
1001 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини