Берлускони е имал връзки с непълнолетни момичета

  • 21 ноември 2013 15:28

  • 1768
  • 0
Берлускони е имал връзки с непълнолетни момичета
©

Бившият италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 е правил секс с непълнолетни момичета, предаде РИА Новости.

Съд в Милано, който осъди по-рано политика на 7 години затвор, обнародва паметна бележка. В документа се оказва, че Берлускони е превали секс с ненавършили 18 години момичета, като е плащал за оказаните интимни ласки с пари в брой и бижута.

Процесът срещу Берлускони започна през април 2011 г. Следствието обвиняваше медийния магнат във връзка с непълнолетната тогава 18 години мароканска имигрантка Карима ал Махруг срещу кеш и скъпи подаръци. Свидетелските показания на Руби, както стана известна африканката, бяха в основата на решението на магистратите.

Ал Махруг заявяваше по време на изслушванията, че не е упражнявала най-древната професия и не е имала интимни връзки с възрастния политик. Документът, който бе разпространен днес в Италия, се посочва, че Руби е била включена в групата непълнолетни проститутки, забавлявали Берлускони във вилата му, край минало. Той също така е знаел за възрастта на Руби, се посочва в паметната бележка.

Освен присъдата по Рубигейт от 7 години Берлускони е лишен от правото да заема държавни постове до края на живота си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1768 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини