Берлускони: Децата ми са като евреи в Нацистка Германия

  • 06 ноември 2013 16:48

  • 1583
  • 0
Берлускони: Децата ми са като евреи в Нацистка Германия
©

Децата ми се чувстват като евреи в Хитлеристка Германия, каза бившият италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, предаде РИА Новости.

В интервю пред местна медия той отговори на въпрос дали е бил съветван от някое от наследниците си да си продаде имуществото и бизнеса и да замине за чужбина. Магнатът заяви: Моите деца се чувстват като евреи по времето на Третия Райх. Той обаче отхвърли твърденията, че се готви да напусне страната си. Няколко букмейкърски къщи на Ботуша вече приемат залагания накъде ще замине политикът. Най-популярните дестинации са малката островна държава Антигуа и Барбуда, Кения и Русия. Той коментира слуховете по следния начин: Аз съм италианец и няма да напусна страната си, дори не разглеждам такъв вариант.

Берлускони бе осъден на 4 години затвор заради финансови машинации. По-късно присъдата му бе променена на условна и намалена на една година полагане на общественополезен труд.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1583 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини