Дейвид Камерън заплаши вестници

  • 28 октомври 2013 20:12

  • 1046
  • 1
Дейвид Камерън заплаши вестници
©

Британският премиер Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. заплаши, че може да предприеме действия срещу вестниците, които публикуват „опасните секретни данни” на бившия американски разузнавач Едуард Сноудън, предаде Ройтерс.

„Ако те не демонстрират известна социална отговорност, за правителството ще бъде много трудно да стои настрана и да не се намеси”, подчерта Камерън пред парламента.

Британският вестник „Гардиън” продължи да публикува разгласената от Сноудън секретна информация, след като по-рано изданието даде съгласието си да унищожи данните, с които разполага.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1046 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2013.10.30 | 12:47

1
На времето плюехте по Русия,че нямало гласност,демокрация,свобода на медиите,а в същото време давахте убежище на олигарси ограбили милиарди от собственият си народ,сега,какво,мистър Камерън,ще правите социализъм ли?Къде ви избяга ценностната ви система,къде отиде свободата на словото,или интереса клати феса?Ако и вашият свят е като нашият-плюя ви и на демокрацията и на свободата,които искате да ни натрапите-не искаме такъв свят,запазете си го за вас.

Добави коментар

Водещи новини