Посланичка на Олимпиада - 2012 арестувана

  • 12 август 2011 10:06

  • 1304
  • 1
Посланичка на Олимпиада - 2012 арестувана
© gettyimages

Полицията е арестувала 18-годишната Челси Айвс, пише британският в. "Сън".

Тинейджърката, избрана за посланик на лятната Олимпиада-2012 в Лондон, била записана от охранителни камери как с още няколко хулигани чупи прозорците на полицейска кола в британската столица. Видеото било пуснато по телевизия и родителите на Челси разпознали дъщеря си. Те се обадили в силите за сигурност. "Не съжаляваме за нищо и ако се наложи ще постъпим пак така. Винаги сме учили децата си да различават добро и зло", - каза 43-годишната Адриана, майката на момичето.

Челси бе сред младите лондончани, удостоени с почетното звание да бъдат посланици на световния спортен форум. Родителите на момичето изпаднали в ужас, като видели кадрите. "Гледахме репортажа за безредиците. Това бе отвратително и после я видяхме. Бяхме потресени. Нашето момиче, която е отличничка и добра спортистка участва в това вандалство. Обичам я, но погромите взеха жертви, а много хора си загубиха хляба", допълва съкрушената Адриана. Тя разбира, че много родители ще я заклеймят за постъпката, но майката твърди, че трябва да се постъпи така. Тя също призова други хора да съобщават в полицията.

Челси отрича да е нарушавала обществения ред. Тя обвинява полицията и собствениците на търговските обекти за вандалщината.
Заради смъртта на жител на Тотнъм първо в Лондон, а по-късно и в други британски градове, имаше сблъсъци. При безредиците загинаха петима. Ранените са над 100. Въпреки че и тази нощ бе спокойна на Острова по улиците се вижда засилено полицейско присъствие.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
art

2011.08.13 | 14:42

1
angliq e po precakana i ot bulgaria, tuk samo da ni padnat po4tenni xora da upravlqvat , bulgaria nqma nikakuv problem da se prevurne v rai na zemqta, no razbira se tova ne e prikazka i sme nakazani s prodajni iz4adiq

Добави коментар

Водещи новини