Сесилия Саркози: Кожата ми не е станала по - дебела

  • 03 октомври 2013 09:30

  • 2269
  • 0
Сесилия Саркози: Кожата ми не е станала по - дебела
© gettyimages

Бившата първа дама на Франция Сесилия Саркози разказва за първи път за развода си с бившия президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в в книга, която ще бъде представена на 9 октомври, предаде АФП.

Книгата е озаглавена "Жажда за истина". Преди премиерата, пред френския седмичник "Ел" в броя му, който ще излезе този петък, Сесилия Саркози, която днес се нарича Атиас по името на новия си съпруг, разказва, че едно време се е почувствала виновна заради развода. "Вината обаче не носи нищо. Тя е стерилно чувство, по-лошо от съжалението", казва Сесилия. "Разбира се, че бяха наранена от нападките, на които бях обект. Винаги съм понасяла ударите без да казвам нищо, но противно на вярванията, кожата ми не е станала по-дебела", признава бившата първа дама.

Запитана дали Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в, с когото поддържа приятелски отношения, ще се кандидатира за президент през 2017 г., Сесилия Атиас признава, че не знае абсолютно нищо по въпроса. "В политиката нито една врата не е напълно затворена", отбелязва тя.

Последвайте канала на

БТА
2269 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини