Камерън оставил секретни документи без надзор във влак

  • 09 септември 2013 13:43

  • 1058
  • 1
Камерън оставил секретни документи без надзор във влак
©

Служители на Даунинг стрийт твърдят, че тайни на Великобритания не са били изложени на риск, след като днес във в. "Дейли мирър" се появи снимка, показваща официалното червено куфарче с документи на премиера Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г., оставено без надзор на масичка във влак, съобщи БТА, цитирайки АП.

На снимката на първа страница в днешното издание на вестника се вижда известното износено червено куфарче с надпис "министър-председател", очевидно оставено без надзор, когато Камерън напуснал през уикенда мястото си във влака за Шотландия. Вестникът твърди, че други пътници са можели спокойно да претършуват книжата и да узнаят секретните планове за военни действия в Сирия или подробности за разногласията с Русия по политиката към Сирия.

Даунинг стрийт обаче излезе с изявление, че телохранителите на Камерън са били там и куфарчето не е останала без надзор. Преди време правителствени лаптопи, съдържащи поверителна информация, бяха забравени в градския транспорт и това принуди затягане на правилата за сигурност.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1058 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.10 | 07:43

1
za tova dase ucat ot naste da hodyat sis slujebni limuzini

Добави коментар

Водещи новини