Ислямисти ще мъстят на ЕС заради Сирия

  • 29 август 2013 10:04

  • 3361
  • 3
Ислямисти ще мъстят на ЕС заради Сирия
©

Удари могат да бъдат нанесени от ислямисти в Европейския съюз, пише германският в Райнише пост.

Предупреждението е отправено от централата на полицията във Федералната република. Високопоставен служител на реда посочва, че евентуална военна намеса в Сирия може да създаде проблеми със сигурността в Германия и други страни на Европейския съюз. В близкоизточната страна в момента се бият около 1000 ислямисти от европейски държави, припомня изданието. Те могат да се върнат и да отмъстят за западната военна акция, като най-вероятните мишени американски, британски и френски учреждения.

Днес Франция реши да изпрати в източната част на Средиземно море фрегатата "Шевалие Пол”, съобщи сп. Поан. Корабът напусна пристанището в град Тулон. Очаква се в Средиземно море той да се присъедини към американските и британските кораби и подводници, които вече се намират в близост до Сирия. "Шевалие Пол" е фрегата с управляемо ракетно оръжие. Изданието отбелязва, че този кораб е смятан за един от най-модерните в целия френски флот.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3361 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.03.24 | 18:56

3
Най-много да гръмнат некой от техните, днеска вървя из Овча Купел и не мога да чуя български - само черни и араби навсякъде.
не почител на FB

2013.09.06 | 13:24

2
Това което излиза в средата на страницата и ме кара да харесам страницата на медията ме кара никога повече да не посещавам тази страница

2013.09.06 | 13:24

1
Сложи си ADBLOCKER

Добави коментар

Водещи новини