2 г. затвор за поляка, изнасилил куче в Атина

  • 14 август 2013 18:42

  • 3667
  • 2
2 г. затвор за поляка, изнасилил куче в Атина
©

На 2 години затвор (подлежащи на откупуване) и 10 хиляди евро глоба бе осъден днес в Гърция 53-годишният поляк, който бе арестуван в неделя за сексуално нападение на женско куче, съобщи вестник "Български новини".

Делото в Атина бе изпъстрено с припадъци и викове от присъстващите, които определиха наказанието като ласка, тъй като извергът може да се разхожда отново на свобода, ако успее да събере и внесе сумата за откупуване на 2-те години затвор.

Обвиняемият не се яви лично в съда, а бе представляван от адвоката си. Припомняме, че на първоначалния разпит обвиняемият отрече да е злоупотребил с животното, но очевидци видяха в събота да качва в колата си кучето в олимпийското село и записаха регистрационните номера на превозното му средство. Два часа по-късно 53-годишният върнал в олимпийското село кучето окървавено и полуживо.

В доклада си ветеринарният лекар потвърди злоупотреба с животното в областта на гениталните органи, а полицията събра проби от генетичен материал от обвиняемия и на кучето. Състоянието на животното остава критично.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3667 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анадолска русалка

2013.08.18 | 14:48

2
Да го пратят още малко по на юг в Анадола. Да видите после как ще го върнем ние анадолските русалки...
искам оргазми

2013.08.18 | 14:48

1
а кучето къде ще лежи,на карибите?..колега,незнам дали ще го върнат от анадола,като ги изджъска по 1 път,няма да го пуснат!и кучета ще му намерят....хаха

Добави коментар

Водещи новини