Саркози отново не изключи възможността да се завърне в политиката

  • 07 май 2013 12:17

  • 753
  • 0
Саркози отново не изключи възможността да се завърне в политиката
© Getty Images/Guliver

Близо година след загубата си на президентските избори бившият държавен глава на Франция Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в отново не изключи възможността да се завърне в политиката, предаде ИТАР-ТАСС.

Според вестник „Паризиен” Никола Саркози е много обезпокоен от обществено-политическата ситуация във Франция и не може да изпълни даденото обещание след изборите да се оттегли от политическата сцена.

„Властта на социалистите се срива върху самите тях. Крайно съм обезпокоен. Може да се стигне до експлозия. Общественото е станало много крехко, нужно е само да се поднесе клечка кибрит. Може би ще ми се наложи да се завърна”, е казал Саркози пред свои приятели.
Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в заемаше поста на президент на Франция от 2007 до 2012 година. През пролетта на тази година той загуби президентските избори от лидера на социалистите Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, след което обяви, че се оттегля от политиката.

Последвайте канала на

753 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини