Руби: Не съм проститутка

  • 04 април 2013 13:53

  • 3668
  • 2
Руби: Не съм проститутка
©

Аз не съм проститутка, заяви Карима ел Махруг Руби, предаде РИА Новости.

Младата мароканка, която е свидетел по делото Рубигейт, с главен обвиняем бившия италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 прочете своето заявление пред сграда на съд в Милано. Тя бе придружава от адвокати и посочи: Няма от какво да се срамувам. Моля, съдиите да ме изслушат и се надявам да бъда призована като свидетел. Аз не съм проститутка. Медиите удариха и мене, и Берлускони. Тя се извини за изречената лъжа, като посочи, че нейните действия са били мотивирани да си направи паралелен живот, различен от този на бедна имигрантка.

Процесът срещу Берлускони започна преди две години. Според следствието той е имал интимна връзка с Руби, котаго тя все още е нямала 18 години. В замяна на секса мароканката е получавала пари и скъпи подаръци. Работилата като танцьорка Карима е участвала в оргиите в премиерска вила, наричани Бунга-бунга, твърди обвинението. Двамата признават за запознанството си, но отричат да са имали близки контакти от третия вид.

Първо начално Руби трябваше да бъде свидетел на защитата. Тя обаче не се появи на определената за изслушвания дата, защото е била в Мексико. Заради това магистратите постановиха да не привикват повече ел Махруг, а да използват дадените по-рано от нея показания.

Заради процедури делото отлагано бе няколко пъти. Очаква се то да бъде възобновено на 20 април.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3668 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Милчо

2013.07.20 | 16:19

2
Руби не си проститутка,ти си истинска курва.

2013.07.20 | 16:19

1
Еееее, то за един секс вече изядоха човека, то дела, до процедури ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини