Родата на Джако иска 26 млрд. паунда

  • 18 март 2013 15:19

  • 1686
  • 0
Родата на Джако иска 26 млрд. паунда
©

Семейството на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на поиска 26 млрд. британски паунда обезщетение от две фирми, пише лондонският в. Дейли мейл.

Майката на починалия на 25 юни 2009 г. Крал на попмузиката Катрин и трите му деца, Принс, Парис и Бленкет, потърсиха 6,6 млрд. паунда, които да покрият загубите от очакваните приходи от концерти на звездата. Те също настояват да им бъдат изплатени и 19,8 паунда. На толкова наследниците на Джексън изчисляват пропуснатите си ползи. Процесът срещу компанията AEG, организатор на концерта на лондонската O2 Арена, който е трябвало да ознаменува завръщането на Джако, ще започне следващата седмица.

Джексън почина на 51 г. в имението си край Лос Анджелис, няколко седмици преди началото на турнето. Причината за кончината му е силна доза от пропофол. Обезболяващото е било дадено от линия лекар Конрад Мъри. Медикът получи двегодишна присъда за непредумишлено убийство. Въпреки че употребата на лекарството е разрешено само в болниците Джако е поискал медикамента, защото е бил изтощен от подготовката за 50-те концерта.

Компанията е върнала парите на хората и се очаква в съда да настоява, че кариерата на Джексън е вървяла към своя залез.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1686 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини