Никола Саркози се връща в политиката?

  • 06 март 2013 10:38

  • 1103
  • 0
Никола Саркози се връща в политиката?
©

Бившият президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в намекна, че може да се завърне в политиката, предаде РИА новости.


"За съжаление, ще дойде мигът, когато въпросът, който ще ми бъде задаван няма да бъде "Желаете ли?", а "имате ли друг избор?". В този случай няма да мога да казвам: Щастлив съм, водя дъщеря си на училище и участвам на конференции по цял свят. В този случай ще се върна в политиката, но не защото искам, защото съдбата на Франция няма да ми остави избор", е написал Саркози в статия за френско юридическо списание, която трябва да излезе утре. Той отбелязва, че при други обстоятелства не иска да се занимава с политика, която скучно занимание.

"Вижте как се отнасят към мен! Бях извикана на 13-часов разпит. Да не споменавам, че на съпругата ми Карла Бруни-Саркози. Забраниха й да пее пет години", разказа бившият държавен глава, който е свидетел по делото Бетанкур. Според обвинението той се възползвал от страдащата от Алцхаймер наследница на L'Oreal Лилиан Бетанкур и взел палри за своята предизборна кампания.

Саркози бе президент на Франция от 2007 до 2011 г и бе сменен с Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1103 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини